15-årige Julie Olander skifter til Fortuna Hjørring

0
1511
Assistenttræner Mathias Bengtsson og Julie Olander, som nu bliver en del af Fortuna Hjørring og Dana Cup Academy.

15-årige Julie Olander rykker fra FC Nordsjælland til Fortuna Hjørring. Hun har skrevet under på sin første professionelle kontrakt og bliver nu en del af Dana Cup Academy

Den kun 15-årige angriber Julie Olander har skrevet under på sin første professionelle kontrakt. Julie skifter fra FC Nordsjælland, hvor hun har spillet de seneste 3 1/2 år, til Fortuna Hjørring. Det skriver hendes nye klub i en pressemeddelelse.

“Det er rigtig stort for mig. Det er min første kontrakt, så det er helt klart noget, som jeg ser rigtig meget frem til,” lyder det fra en glad Julie Olander, der fortsætter:

“Fortuna Hjørring har et af Danmarks bedste udviklingsmiljøer og jeg tror derfor på, at Fortuna kan give mit fodboldspil et løft og lære mig en masse nyt”.

“En sindssygt spændende spiller”

Assistenttræner Mathias Bengtsson kalder Julie Olander en “sindssygt spændende spiller, som har en god fodboldopdragelse”:

“Vi har fulgt Julie længe, og at det er lykkedes at få hende til Fortuna Hjørring og Dana Cup Academy er vi rigtig glade for. Hun passer som person og fodboldspiller perfekt ind i det billede, som vi ønsker at skabe heroppe, så vi har store forventninger til hendes fremtid i Fortuna Hjørring og på Dana Cup Academy,” siger Mathias Bengtsson.

“Julie passer som person og fodboldspiller perfekt ind i det billede, som vi ønsker at skabe heroppe”

Prøveophold i januar

Tilbage i januar måned var Julie på prøveophold hos Fortuna Hjørring og Dana Cup Academy, hvor hun fandt ud af, at det var det helt rigtige sted for hende, når hun skulle fortsætte sin udvikling.

“Jeg var selv oppe på et prøveophold, hvor jeg gjorde mig gode erfaringer samt mødte en masse søde mennesker både på fodboldbanen, på akademiet og i skolen. De tog alle sammen rigtig godt imod mig og satte et meget positivt indtryk. Jeg glæder mig og jeg håber på at blive udviklet på nogle nye punkter og få nogle andre perspektiver inde for fodboldverden, end jeg har haft før. Samtidig håber jeg, at Dana Cup Academy kan være med til at udvikle mig mere som person og gøre mig klar til at stå på egne ben,” siger Julie Olander.