2 sejre i streg til Varde IF i U16DM-Ligaen: “Vi har haft en rigtigt god opstart”

0
1690
Privatfoto: U16DM-truppen hos Varde IF

2 sejre i streg til Varde IF i de første to spillede kampe i U16DM-Ligaen her i foråret. “Vi har haft en rigtig god opstart” fortæller cheftræner Malthe Christensen

Af Oliver Lundgaard

“Det hele gik op i en højere enhed,” fortæller cheftræner hos Varde IFs U16DM, Malthe Christensen. Varde IF har hentet to sejre mod HB Køge og Team Odense Q på henholdsvis 3-1 og 5-0 i de to første kampe her i forårssæsonen.

Cheftræner Malthe Christensen er glad for at holdet fulgte gameplanen i de to første kampe:

“Pigerne var bare på den, og fulgte gameplanen. Energien og udtrykket pigerne havde helt fra oplægget inden kampen hele vejen igennem til sidste fløjt. Stor ros og alt kredit til pigerne for deres indsats,” fortæller Malthe Christensen til FODBOLD FOR PIGER.

“Stor ros for en god opstart”

Varde IF indtager Pulje Bs fjerde plads, hvor holdet står noteret for 18 point for 13 spillede kampe, hvoraf to af kampene er fra dette forår. Der har været fokus på at blive mere skarpe på den sidste tredje del af banen i opstarten, hvilket er lykkedes fortæller Malthe Christensen:

“Vi har haft en rigtigt god opstart. I opstarten var vores fokus på blive mere skarpe på sidste 3. Del og det er pigerne i særdeleshed blevet. Pigerne er også kommet tilbage i rigtig fin fysisk form, som der er blevet bygget videre på, ” siger Malthe Christensen.

Næste kamp der venter for Varde IFs U16DM er på udebane mod Silkeborg IF Q, søndag den 16. marts klokken 14:00.