Fire hold klar til semifinalerne i Ultra Skolepokalen

0
1142
Nymarkskolen sejrede i straffespark og er klar til semifinalen. Foto: FotoHansen

Tæt kamp mellem Nymarkskolen Slagelse og Gåsetårnskolen måtte ud i straffesparkskonkurrence, før den fjerde og sidste vinder var fundet i Ultra Skolepokalens kvartfinaler

Så er der sat navn på de fire skoler, som skal slås om de to finalepladser i Ultra Skolepokalens pigeturnering. Kvartfinalerne er med andre ord spillet, og nu venter der to semifinaler mellem Nymarkskolen Slagelse og Københavns Skole og Idrætsakademi (KSI) samt mellem Brændkjærskolen i Kolding og Muldbjergskolen i Hjørring.

De fire kvartfinaler endte sådan her:

Stenløse Privatskole – Københavns Skole og Idrætsakademi 0-10
Vildbjerg Skole – Brændkjærskolen 1-6
Muldbjergskolen – Mølleskolen Ry 5-0
Nymarkskolen Slagelse – Gåsetårnskolen 4-1

Foto: FotoHansen

Størst spænding var der i kvartfinalen mellem Nymarkskolen og Gåsetårnskolen fra Vordingborg. Kampen blev spillet i onsdags, og det viste sig at være to hold, der stod rigtig godt til hinanden. Den ordinære kamp endte således målløst og pigerne måtte ud i 2 x 10 minutter forlænget, der heller ikke gav nogen mål. Derfor skulle det hele afgøres på straffespark, og her trak Nymarkskolen det længste strå og vandt 4-1.

Semifinalerne spilles allerede i næste uge.

Foto: FotoHansen