Kvalifikationsspillet: B.93 sejrede mod AGF Kvindefodbold

0
627
Foto: Christian Midtgaard

B.93 hentede tre point på hjemmebane, da de vandt 2-1 over AGF Kvindefodbold i kampen om at rykke op i Gjensidige Kvindeliga

Af Oliver Lundgaard

“AGF er for mig at se stadig et top 4-5 hold i Kvindeligaen, så at kunne slå dem betyder utrolig meget for os,” fortalte cheftræner for B.93, Rasmus Good efter kampen, som B.93 vandt 2-1 over AGF Kvindefodbold.

Hjemmeholdets Josefine Funch scorede til 1-0 efter 10 minutter af kampen i Gjensidige Kvindeliga Kvalifikation. To minutter inde i anden halvleg bragte Cecilie Winther Johansen gæsterne på 1-1, men tre minutter senere kom hjemmeholdet foran igen ved en scoring fra Rebeka Winther som også blev den sidste scoring i kampen.

Foto: Christian Midtgaard

“Vi kan roligt kalde det en arbejdssejr”

Sejren mod AGF Kvindefodbold kom i hus, efter en arbejdssejr fortæller Rasmus Good:

“Det var langt fra den smukkeste fodbold vi har spillet. Man kan vist roligt kalde det en arbejdssejr og igen vil jeg fremhæve måden vi forsvarede feltet på kollektivt. Det var helt fantastisk og så er vi jo blevet rigtig gode foran mål i den anden ende,” forklarer Rasmus Good, der kan se sit mandskab rykke op på en trejdeplads i kvalifikationsspillet med 7 point for fire kampe, som gør at holdet nu har 2 point op til nummer to, som er AGF Kvindefodbold.