Spænding i toppen af Gjensidige Kvindeliga: Fortuna Hjørring henter et point mod HB Køge

0
481
Foto: Monique Matz

Der er spænding i toppen af Gjensidige Kvindeliga. Fortuna Hjørring hentede et point på Capelli Sport Stadium mod HB Køge, der gør at der nu kun er to point i topstriden 

Af Oliver Lundgaard

Spændingen i toppen af Gjensidige Kvindeliga er en realitet efter at Fortuna Hjørring og HB Køge spillede uafgjort, 0-0.

En storspillende Freja Thirsgaard i målet fra Fortuna Hjørring, var med til at sikre det ene point med hjem til Hjørring i en kamp med mange omstillingschancer, hvor de to holds forsvarer var meget afgørende for at kampen endte uden scoringer.

Brøndby IF har nu to point optil HB Køge, som er topholdet i Gjensidige Kvindeliga med 46 point. Fortuna Hjørring indtager trejdepladsen med ni point ned til FC Nordsjælland, der ligger på fjerdepladsen i Gjensidige Kvindeliga.