Målfest på Autocentralen Park: Kolding IF sikrede årets første sejr mod FC Thy-Thisted Q

0
636

Kolding IF sikrede årets første sejr med 4-1 mod FC Thy-Thisted Q i en målfest på Autocentralen Park

Af Oliver Lundgaard

Laura Favrskov, Sofie Hornemann og Cecilie Christensen var målscorerne bag Kolding IFs første sejr i 2023 mod FC Thy-Thisted Q på Autocentralen Park.

Seks minutter skulle der gå i kampen, før den første scoring faldt. Hjemmeholdets nummer 14, Laura Favrskov opsnappede bolden på midtbanen og løb fra FC Thy-Thisted Qs forsvar og kunne bringe Kolding IF foran 1-0. Midt i første halvleg var Sofie Hornemann på pletten med sin scoring til 2-0 efter 30 minutter til Kolding IF, som også blev resultatet begge mandskaber kunne gå til pause med.

I slutningen af anden halvleg blev Sofie Hornemann dobbeltmålscorer for Kolding IF, da hun sikkert sparkede bolden i mål efter assist fra Rebekka Frederiksen til 3-0, 30 minutter før tid. Seks minutter før tid udbyggede Cecilie Christensen føringen til hjemmeholdet, med scoring til 4-0 efter et langskud. Gæsterne fra FC Thy-Thisted Q reducerede til 4-1 kort før slutfløjt som også blev den sidste scoring i kampen, der endte 4-1.

De tre point til Kolding IF gør at holdet rykker op på femtepladsen i Gjensidige Kvindeliga.