Sejre til alle topholdene, da slutspillet åbnede i weekenden

0
812
Brøndby jubler efter sejrsmålet, som faldt i de allersidste minutter. Fra TV3

HB Køge, Brøndby IF og Fortuna Hjørring vandt alle tre deres kampe, da slutspillet i Gjensidige Kvindeligaen åbnede i weekenden. Koldings debuterende keeper fik en uheldig rolle, da hun kom til at servere sejren for Brøndby i de allersidste minutter

Med et mål i de allersidste minutter hentede Brøndby alle tre point, da ligaens nummer to lørdag åbnede slutspillet med en kamp ude over Kolding IF.

Det lignede ellers 0-0 og uafgjort, men i det 89. minut modtog Koldings debuterende keeper Laura Frederikke Worsøe en tilbagelægning, som hun uheldigvis sendte direkte i fødderne på en fremstormende Cecilie Buchberg fra Brøndby. Hun kvitterede med at banke bolden direkte op i net-taget til slutresultatet 0-1. Møghamrende uheldigt for Laura Frederikke Worsøe, som dermed fik den værst tænkelig debut i Kolding, som hun er skiftet til fra Sundby Boldklub.

Se Brøndbys scoring her:

HB Køge og Fortuna Hjørring sejrede også i deres første slutsspilskampe, og dermed er stillingen uændret med HB Køge i front med 42 point, Brøndby på 2. pladsen med 35 point og Fortuna på tredjepladsen med 25 point.

Se Rikke Dybdahl score mod sit gamle hold her:

HB Køge åbnede slutspillet fredag aften med en 3-1 sejr over FC Nordsjælland, og Fortuna Hjørring vandt lørdag hjemme over FC Thy – ThistedQ med 1-0.

Se HB Køges mål her: