Ubesejret i kval-rækken: AGF Kvindefodbold med hjemmesejr over Odense Q

0
728
Jubel - Sarah Dyrehauge, AGF (8) og Kathrine Spanner, AGF (17). 15.04.2023. AGF-Odense Q, Gjensidige Kvindeliga Kvalifikation. Foto: Ole Nielsen

AGF Kvindefodbold vandt 3-2 på Ceres Park mod OdenseQ og fortsætter en ubesejret stime kvalrækken i kampen for en ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen

Af Oliver Lundgaard

Sidst AGF Kvindefodbold spillede blev det til en sejr på 0-4 over Sundby Boldklub og lørdag vandt AGF Kvindefodbold deres anden kamp i sæsonen på Ceres Park med 3-2 over Odense Q i kvalrækken.

Træner Nichlas Ørbæk Knudsen var glad for sejren og de tre point over Odense Q:

“Jeg er rigtig glad for sejren og de tre point – det var det bedste i dag. For vi ser lidt huller i vores organisation i dag og i den anden ende er vi ikke så effektive. Vi har chancer til flere mål end de tre og skulle ha’ scoret mere,” fortæller Nichlas Ørbæk Knudsen.

Hele fire mål blev scoret i første halvleg som endte 2-2, hvorefter Kathrine Spanner kunne sikre de tre point til aarhusianerne med hendes scoring til 3-2 efter 62 minutter. Nichlas Ørbæk Knudsen glæder sig over de mange chancer holdet skabte i kampen mod Odense Q:
“Vi skaber de chancer, der skal til. Så det er jeg tilfreds med, men vi skal være mere effektive og skarpere i modstanderens felt. Det kan man jo altid ønske sig, men i dag har vi mange chancer, ” forklarer Nichlas og fortsætter:
“Vi kommer til de chancer, vi skal og mere til. Og var det ikke blevet til en sejr i dag, så havde vi været meget skuffet,” sagde træner Nichlas Ørbæk Knudsen efter kampen til klubbens hjemmeside.
Næste udfordring for AGF Kvindefodbold bliver på udebane mod Næstved HG som spilles søndag den 23. april.