Efterskole-DM: “Vi kommer bare tættere og tættere på hinanden”

0
928
Foto: Andrea Østergaard Schiolborg og Nora Bache Westh fra Klintsøgaard Idrætsefterskole

Andrea Østergaard Schiolborg og Nora Bache Westh fra Klintsøgaard Idrætsefterskole føler at holdet er endnu kommet tættere på hinanden under DM i fodbold for efterskoler 

Af Oliver Lundgaard

Klintsøgaard Idrætsefterskole er videre til kvartfinalen i DM i fodbold for efterskoler, som afvikles i Horsens fra den 11. til den 13. maj. Andrea Østergaard Schiolborg og Nora Bache Westh, der er en del af pigefodboldlinjen på Klintsøgaard Idrætsefterskole, er glade for at få oplevelser som DM med sine efterskolevenner:

“Det er meget anderledes end tidligere turer med efterskolen, da det er første gang vi er på overnatning kun med fodboldpigerne. Vi hygger os virkelig meget og kommer bare tættere og tættere på hinanden. Udover det er det fedt at være samlet med så mange andre dygtige fodboldspillere,” fortæller Andrea og Nora til FODBOLD FOR PIGER.

Klintsøgaard Idrætsefterskole skal i kvartfinalen møde Vejle Idrætsefterskole og den kamp glæder Andrea Østergaard Schiolborg og Nora Bache Westh sig meget til:

“Vi er utrolig glade og overvældede over at være videre fra vores pulje, da alle holdene her er utrolig dygtige. Nu ser vi frem til kvartfinalen, hvor vi forventer at alle på holdet giver alt hvad de har, så vi kan få de bedst mulige resultater i de sidste kampe. Vi går altid efter at vinde også selvom vi spiller er imod skoler der er meget større og mere velkendte end os,” siger Andrea og Nora.

DM i fodbold for efterskoler, afvikles i disse dage i Horsens med deltagelse af 16 pigehold.