Efterskole-DM: Efterskolen ved Nyborg er i semifinalen

0
1090
Foto: Mathilde Oline Nielsen og Laura Lund Christiansen, er en del af pigefodboldlinjen hos Efterskolen ved Nyborg

Efterskolen ved Nyborg er i semifinalen ved DM for efterskoler, efter de slog Lyngs Idrætsefterskole 5-1 i kvartfinalen 

Af Oliver Lundgaard

Efterskolen ved Nyborg har spillet sig videre til semifinalen ved DM for efterskoler og det er Mathilde Oline Nielsen og Laura Lund Christiansen, der er en del af pigefodboldlinjen hos Efterskolen ved Nyborg glade for:

“Vi er tilfredse med vores præstation og glade for at vi nu er endt i semifinalen, hvor vi enten skal møde Vejle Idrætsefterskole eller Klintsøgaard Idrætsefterskole. Nu er vi spændte på semifinalen som vi skal spille i morgen,” siger Mathilde Oline Nielsen og Laura Lund Christiansen, der er glade for at være med til DM.

Mathilde Oline Nielsen og Laura Lund Christiansen er meget enige om at det er fællesskabet der sejre disse dage, når de spiller DM i fodbold:

“Vi synes det skaber et godt fællesskab at være med til DM i blandt os, da vi både får en god holdånd på vores hold men også møder andre veninder fra andre efterskoler,” fortæller Mathilde Oline Nielsen og Laura Lund Christiansen til FODBOLD FOR PIGER.