15-årige landsholdsmålmand Mathilde Kristiansen skifter til Fortuna Hjørring

0
2507
Foto: Mathilde Kristiansen klar for Fortuna Hjørring

Den 15-årige landsholdsmålmand, Mathilde Kristiansen, flytter ind på Dana Cup Academy, hvor hun fremover skal spille i Fortuna Hjørring 

Af Oliver Lundgaard

16 piger er en del af Dana Cup Academy og til sommer bliver 15-årige Mathilde Kristiansen en del af Fortuna Hjørring, hvor hun kommer til fra Varde IF.

Mathilde Kristiansen har været med U16-landsholdet i Kroatien til UEFA Development Tournament og fra sommer af, skal hun spille i Fortuna Hjørring, hvilket hun glæder sig meget til:

“Det betyder rigtig meget for mig personligt, at underskrive denne kontrakt. Det viser også, at Fortuna Hjørring finder mig interessant og har lyst til at arbejde med mig, hvilket jeg er mega stolt over,” siger Mathilde Kristiansen.

Mathilde Kristiansen kommer til Fortuna Hjørring fra Varde IF, hvor hun har været en del af U18 DM-Ligaen. Det er en stor drøm, der nu går i opfyldelse for Mathilde Kristiansen med hendes første ungdomskontrakt:

“Jeg glæder mig rigtig meget til at starte på Dana Cup Academy og i Fortuna Hjørring. Jeg forventer et godt fællesskab og en god social dagligdag sammen med ambitiøse piger, der, ligesom jeg selv, brænder for fodbold. Jeg ser frem til træning på højt niveau, hvor der både er fokus på at udvikle holdet og den enkelte spiller,” siger Mathilde.