Ny Head of Coaching til Haderslev FK: “Jeg har i mange år tænkt at der mangler en pige licensklub i Sønderjylland”

0
1942
Foto: Rasmus er blevet fuldtidsansat i HFKs Pige- Kvindeafdeling i en rolle som Head of Coaching

HFKs Pige- kvindeafdeling vil gerne tilbage på landkortet for pigefodbolden og derfor har de ansat Rasmus som ny fuldtidsansat Head of Coaching i HFKs Pige- Kvindeafdelingen 

Af Oliver Lundgaard

Rasmus er den nye Head of Coaching hos Haderslev FKs Pige-Kvindeafdeling. Rasmus kommer til klubben fra en stilling som cheftræner for Vildbjergs 1.divisionskvinder og skal udbygge og vedligeholde det gode samarbejde vi har med Talentcenter Haderslev omkring vores talenter, og er Pige- Kvindeafdelingens bindeled til Talentcenteret.

Det glæder klubben med tilgangen af Rasmus og udtaler:

“Rasmus kommer fra Vildbjergs fodbold miljø, og han har et rigtig godt kendskab til pigefodbold. Han har senest været i en kombineret stilling som Cheftræner for Vildbjergs 1. Divisionskvinder, været Cheftræner for flere af klubbens hold, samt trænet på Herning Elites morgentræningstilbud for Talentklasserne i Herning,” fortæller klubben og fortsætter:

“Rasmus har de seneste år har deltaget i licensarbejdet i hans tidligere klub, og har derfor har et stort kendskab til licenssystemet,” siger klubben.

Med ansættelsen af Rasmus vil Haderslev FK gerne give fodboldpigerne i Sønderjylland de bedste betingelser for at udvikle deres talent. Hovedpersonen selv glæder sig også til det kommende arbejde som Head of Coaching:

“Jeg har i mange år tænkt at der mangler en pige licensklub i Sønderjylland, og det vil jeg være med til at bidrage til,” forklarer Rasmus.