Midtbanespilleren Sofie Lybæk forlænger med Kolding IF

0
760
Foto: Sofie Lybæk forlænger med Kolding IF, der spiller i Gjensidige Kvindeliga

Sofie Lybæk har forlænget sin kontrakt med Kolding IF, så hun er i klubben frem til sommeren 2024

Af Oliver Lundgaard

22-årige Sofie Lybæk kom til Kolding i sommeren 2022 og har siden spillet 21 kampe for Kolding IF og står noteret for et mål i perioden. Midtbanespilleren har forlænget sin kontrakt, så den løber frem til sommeren 2024.

Sofie Lybæk glæder sig over at have forlænget sin kontrakt med Kolding IF:

“Jeg er glad for at være i Kolding IF og derfor har jeg valgt at forlænge. Jeg har været glad for vores træningsmiljø, og jeg trives godt i klubben. Jeg glæder mig meget til endnu en sæson,” fortæller Sofie Lybæk.

Allan Drost, der er ny cheftræner for Kvindeligaholdet hos Kolding IF, glæder sig over at Sofie Lybæk fortsætter i klubben:

“Sofie Lybæk har siden sin ankomst til klubben vist sig godt frem som en stabil og hårdtarbejdende spiller som kan dække os ind på flere positioner centralt på banen. Derudover er hun med sit positive væsen en god holdkammerat og særdeles afholdt i truppen – hun passer dermed perfekt ind på holdet, så jeg glæder mig over at vi får glæde af Lybæks kvaliteter også fremadrettet,” siger Allan Drost.

SPONSORERET: Følg med i den danske fodboldturnering for kvinder fra 23/24-sæsonen