HB Køge henter midterforsvarer i Women’s Super League

0
598
Georgia Eaton-Collins får trøje nummer 6 i HB Køge. Foto: HB Køge

23-årige Georgia Eaton-Collins skifter til HB Køge fra den engelske Women’s Super League-klub Leicester City F.C.

De tredobbelte danske mestre fra HB Køge har hentet forstærkning til midterforsvaret i den bedste engelske række. Det er den 23-årige Georgia Eaton-Collins, der skifter til klubben med øjeblikkelig virkning. Georgia er hentet i den engelske Women’s Super League-klub Leicester City F.C.

“Georgia bliver en super forstærkning for os i vores forsvar og vi glæder os meget over, at hun har sagt ja til at komme til klubben. Hun kommer fra den bedste række i England og fra en klub med et godt setup i Leicester, så at hun kan se, at HB Køge er et attraktivt sted at spille, viser også, at klubben fortsat er på vej i den rigtige retning. Traditionelt set har den danske Kvindeliga sendt spillere til England, men at vi nu også kan hente dygtige spillere den anden vej er et rigtig godt tegn for os,” siger cheftræner i HB Køge, Kim Daugaard, til klubbens hjemmeside.

“At vi nu også kan hente dygtige spillere den anden vej er et rigtig godt tegn for os”

Georgia Eaton-Collins kom til Leicester City F.C. i januar efter fire år i USA, hvor hun læste på universitetet i Florida og her spillede for først Florida Gators og siden UCF Knights. Inden da spillede hun for ungdomsholdene i Arsenal F.C og hun har optrådt på de engelske ungdomslandshold på U15, U16, U17 og U19-niveau.

“Jeg er utroligt spændt på det nye eventyr, der nu venter mig i HB Køge. Jeg elsker det ‘drive’, som klubben har omkring satsningen på kvindefodbold, hvilket særligt kommer til udtryk i deres succes med at udvikle talentfulde og succesfulde kvindelige fodboldspillere. Jeg håber og tror på, at jeg kan hjælpe klubben og holdet med at bygge videre på de store bedrifter og forhåbentlig hive en masse sejre og trofæer hjem,” siger Georgia Eaton-Collins.

Georgia landede i Danmark fredag aften og træner med i HB Køge for første gang på mandag. Hun får trøje nummer 6 i klubben.