Eksperter: Derfor er USA favoritter til VM-guldet

0
508
Julie Tavlo og Katrine S. Pedersen ser begge USA som favoritter til VM-guldet.

Viaplays to eksperter Julie Tavlo og Katrine S. Pedersen har begge USA som VM-favoritter. Du kan se interview med de to eksperter her

Med en 3-0-sejr over Vietnam levede USA op til favoritværdigheden, da amerikanerne natten til lørdag dansk tid trådte ind i VM-turneringen. Og det bliver næppe deres sidste sejr. Faktisk er amerikanerne de største favoritter til at vinde hele VM-turneringen. Det er Viaplays to eksperter, Brøndby-spilleren Julie Tavlo og den tidligere landsholdsanfører Katrine S. Pedersen, enige om.

“De er forsvarende verdensmestre, ikke bare én men to gange, og de har ekstremt mange dygtige spillere med. Det er lige før, jeg tror de vil kunne stille to hold ved VM, der vil kunne konkurrere med de andre,” siger Julie Tavlo i dette indslag på Viaplay.

Katrine S. Pedersen kalder den amerikanske spillestil “powerful”:

“De spiller et voldsomt omstillingsspil, der er mega powerfuldt. De kommer bølge på bølge,” siger Katrine Pedersen.

Du kan se interviewet med de to eksperter her: