Kathrine Kühl om livet i London: ”Lidt af en drøm at bo her”

0
1608
Arsenals Kathrine Kühl, der her bliver interviewet af DR ved præsentationen af VM-truppen, fortæller i et interview med Viaplay om sit nye liv som professionel i London. Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk

Viaplay har besøgt den danske Arsenal-spiller i hendes nye omgivelser i London. Hun er ”virkelig taknemmelig” over at være i London, men siger også, at det har været svært at flytte både hjemmefra og til et andet land på samme tid

”Forleden sad jeg pludselig og skulle forhandle om køb af en bil – på engelsk. For det første har jeg aldrig forhandlet om en bil før. Og så på engelsk…”.

Den danske landsholdsspiller Kathrine Kühl, der i januar skiftede fra FC Nordsjælland til storklubben Arsenal i London, lægger ikke skjul på, at det har været noget af en omvæltning at skulle flytte hjemmefra og til udlandet på samme tid.

TV3 Viaplay har besøgt det 19-årige stortalent i London, og i et interview fortæller hun, at det er en drøm, der er gået i opfyldelse – men at det også har været svært at skifte.

”At bo i London er jo lidt af en drøm – det er noget næsten alle kunne tænke sig. Så jeg er virkelig taknemmelig over at få lov at opleve det. Tænk at jeg er i London nu, hvem havde troet det for bare kort tid siden? Jeg har også fået et stor hjælp af klubben, og spillerne har været virkelig søde og taget godt imod mig. Men det har også været svært. Det er jo første gang jeg flytter hjemmefra, og så skulle flytte til en storby, i et andet land, væk fra far og mor. Det har været svært – men det har også været fedt at skulle prøve at stå på egne ben,” fortæller Kathrine Kühl.

Du kan se hele interviewet med Kathrine Kühl her: