Dajan Hashemi skifter til Brøndby IF

0
732
Dajan Hashemi har underskrevet en 2-årig kontrakt i Brøndby. Foto fra Brøndbys facebookside

Den 22-årige angriber vender retur til Gjensidige Kvindeligaen efter et kort ophold i Italien. Hun har underskrevet en 2-årig aftale med Brøndby

Efter et halvt år i Italien, hvor det blev til syv mål for Serie A-klubben U.S. Sassuolo, er Dajan Hashemi retur i Danmark. Den 22-årige angriber har underskrevet en 2-årig aftale med Brøndby IF.

“Jeg er glad for at være her i Brøndby, og alle har allerede taget super godt imod mig. Der er en enorm kvalitet på holdet, og jeg er sikker på at det kan være med til at udvikle mig som spiller. Jeg glæder mig til at repræsentere og være en del af en klub som Brøndby IF, som har store ambitioner og vil vinde guld hvert år,” siger hun til klubbens hjemmeside.

Dajan Hashemi, der har scoret 22 mål i 39 ungdomslandsholdskampe, har allerede erfaring fra flere europæiske ligaer, selv om hun kun er 22 år. Hun har spillet i svenske Linköping og Hammarby, inden hun i 2021 vendte retur til FC Nordsjælland, hvor det blev til 49 kampe i Gjensidige Kvindeliga, inden skiftet til Italien.

“I Dajan får vi en utrolig teknisk spiller, der er meget udfordrende i sit spil. Hun kan begå sig på flere af de offensive pladser, og kan være med til at styrke konkurrencen yderligere,” siger sportschef Claus Jensen.