“Vi har allerede skabt nogle fantastiske relationer”

0
1122
Ida Stangerup er 16 år og kommer fra Hvidovre.

NY PÅ EFTERSKOLE: I disse uger kan du her på FODBOLD FOR PIGER møde nogle af de nye elever på en række af Danmarks bedste idrætsefterskoler. I dag: Ida Stangerup, der går på Idrætsefterskolen Klintsøgaard

Navn: Ida Stangerup
By: Hvidovre
Alder: 16 år
Klub/række: Hellas U16 mesterrække
Position på banen: Centerback

Hvorfor har du valgt at tage på efterskole?

Jeg valgte at tage på efterskole, fordi jeg gerne ville have et år, hvor jeg kan lære en masse nye mennesker at kende og samtidig få spillet en masse fodbold. Jeg tror også det er meget godt med et ekstra år inden jeg skal på gymnasiet, hvor jeg kan dyrke den sport jeg elsker og stadig gå i skole.

Hvorfor blev det Klintsøgaard?

Jeg valgte Klintsøgaard, fordi jeg følte mig rigtig godt tilpas, da jeg var ude og kigge på den til Efterskolernes Dag for nogle år siden. Jeg synes beliggenheden er fantastisk, fordi det ligger lige ud til havet og da jeg hørte hvor meget fodbold fylder på efterskolen blev jeg helt fanget. Jeg er også kun blevet positivt overrasket over, hvordan niveauet og vigtigheden af fodbold er her på Klintsøgaard.

Hvad vil du gerne have ud af dit efterskoleophold?

Jeg håber på at udvikle mig som person og lære mig selv meget bedre at kende. Jeg vil også rigtig gerne lære en masse nye mennesker at kende og knytte mange nye bånd.

Hvad med fodbolden – hvad er dine planer, mens du er på efterskole?

Jeg vil rigtig gerne udvikle mig som fodboldspiller. Jeg vil give alt jeg har til holdet, fordi vi er her kun i 1 år, så jeg vil gerne have det meste ud af det. Jeg vil også rigtig gerne sørge for at vi får alle med, så vi udvikler os som et hold i stedet for at vi udvikler os som individer.

“Vi har hurtigt har lært hinanden at kende og allerede skabt fantastiske relationer,” siger Ida.

Hvilke oplevelser ser du mest frem til i løbet af dit efterskoleophold

Jeg glæder mig meget til alle vores udebaneturer med fodboldlinjen. Jeg ser også enormt meget frem til vores fællestur og især skituren, da jeg elsker at stå på ski.

Hvordan har din start været?

Min start her på Klintsøgaard har været super fedt. Det var hårdt til at starte med, men jeg er rigtig glad for den måde de valgte at gøre det på de første par dage. Jeg synes det er vildt at der allerede er gået næsten en måned, fordi jeg føler vi har lavet så mange ting, at det ikke kan nå at ske på en måned. Jeg synes det er så rart, hvordan vi hurtigt har lært hinanden at kende og allerede har skabt fantastiske relationer, hvilket også var noget af det jeg så mest frem til. Jeg vil da ikke sige, at det ikke har været hårdt at være væk hjemmefra, men jeg tror det har hjulpet mig til at nyde de øjeblikke, som jeg har sammen med min familie og venner når jeg er hjemme.

Læs mere om Idrætsefterskolen Klintsøgaard her