Johanna Rasmussen tager to år mere med landsholdet

0
632
Johanna Rasmussen nåede 153 landskampe som spiller. Hun har været en del af landsholdets trænerstab i trænerstab i 33 kampe, hvor det er blevet til 21 sejre. Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk

Tidligere landsholdsspiller Johanna Rasmussen fortsætter som assistent for kvindelandsholdet frem til 2025

Johanna Rasmussen, der har været assisterende landstræner siden januar 2021, fortsætter også under den nye landstræner, svenske Andrée Jeglertz. 40-årige Johanna Rasmussen har netop forlænget sin kontrakt til sommeren 2025. Det oplyser Dansk Boldspil-Union (DBU) i en pressemeddelelse.

”Jeg er rigtig glad og stolt. Det er en ære at være så tæt på landsholdet og bidrage til udviklingen af Danmarks bedste fodboldspillere. Jeg har haft nogle meget lærerige år sammen med Lars (Søndergaard, red.) og Kristian (Mørch Rasmussen, red.) med to store slutrunder, og nu glæder jeg mig til et nyt kapitel. Andrée betød meget for min spillerkarriere, og vi kender hinanden godt, så jeg ser meget frem til samarbejdet og jagten på OL og EM,” siger Johanna Rasmussen, der som spiller selv nåede 153 kampe for Danmark, hvilket er tredjeflest nogensinde.

Hos Peter Møller, fodbolddirektør i DBU, vækker forlængelsen også stor glæde:

“Det er glædeligt, at Johanna har valgt at forlænge sin aftale med yderligere to år. Johanna har med sin faglighed, grundighed samt nysgerrighed på både trænerfaget og spillet ydet en fremragende indsats for Kvindelandsholdet. Med sit store kendskab til både spillerne og landsholdet har hun gennem lang tid haft en stor andel i landsholdets resultater. Vi glæder os til at angribe de kommende Nations League- og EM-kvalifikationskampe sammen med hende og Andrée.”

Danmark og Johanna Rasmussen indleder Nations League fredag mod Tyskland hjemme på Viborg Stadion.