“Jeg vil gerne prøve mig selv af og komme lidt ud af min egen tryghedszone”

0
1047
Anna Schriver Hoffmann er ny elev på Oure Efterskole.

NY PÅ EFTERSKOLE: I disse uger kan du her på FODBOLD FOR PIGER møde nogle af de nye elever på Danmarks bedste idrætsefterskoler. I dag: Anna Schriver Hoffmann, Oure Efterskole

Navn: Anna Schriver Hoffmann

Alder: 16

Hjemby: Silkeborg

Efterskole: Oure Efterskole

Klub / række: SIFKU

Position på banen: Angriber og midtbane

Hvorfor har du valgt at tage på efterskole?

Jeg har valgt at tage på efterskole fordi jeg gerne ville prøve noget nyt og indgå i nogle nye fællesskaber. Jeg ville gerne prøve mig selv af og komme lidt ud af min egen tryghedszone, prøve at bo et nyt sted, og så selvfølgelig for at spille fodbold.

Hvorfor blev det Oure Efterskole?

Jeg kender virkelig mange, der har gået på Oure og det har de været mega glade for. Og så synes jeg det lød virkelig hyggeligt at skulle bo i små huse sammen. Og det er det også. Man får ligesom en lille familie sammen i huset.

“Man får ligesom en lille familie sammen i huset”

Hvordan er starten gået?

Man var faktisk ret træt i starten, fordi man lige skal vænne sig til at være sådan et stort sted, hvor der er så mange mennesker. Men det er jo også en del af oplevelsen fordi det er noget nyt.

Jeg synes det var lidt hårdt, at de tog vores telefoner den første uge, men når jeg kigger tilbage på det, kan jeg godt se, at det gjorde noget rigtig godt for vores start, fordi vi lærte hinanden bedre at kende.

Nora, Anna og Lærke er tre af de nye elever på Oure Efterskole. I disse uger kan du møde dem i serien ‘Ny på efterskole’.

Hvad håber du at få ud af dit efterskole-ophold?

Jeg håber, at jeg bliver bedre til at springe ud i nye ting. Eller i hvert fald, at det bliver nemmere at springe ud i noget nyt. Førhen kunne det godt virke lidt utrygt, men allerede nu er vi jo sprunget ud i mange nye ting, så jeg håber, at jeg tager den følelse med mig, når jeg kommer hjem fra efterskole. Også det her med, at man måske ikke fremover vil være akavet over at møde nye mennesker, for det vænner man sig hurtigt til hernede, hvor du møder nye mennesker hele tiden.

Hvad med fodbolden – hvordan går det?

Da jeg tænkte på efterskole, var det ikke fodbold jeg tænkte på som det første. Jeg er vild med at spille fodbold, men jeg kan jo altid spille fodbold. Et efterskoleår får jeg kun én gang.

“Man vænner sig hurtigt til at møde nye mennesker hernede, for du møder nye mennesker hele tiden,” fortæller Anna.