Brøndby nummer ét efter sejr over HB Køge

0
989
Kristín Dís Árnadóttir har scoret til 2-0. Screenshot fra Viaplay

Brøndby slog onsdag HB Køge 2-0 og fører nu Gjensidig Kvindeliga. Grimt solouheld til Andrea Friis til sidst i kampen kastede stor skygge over glæden i Brøndby-lejren

Brøndby er nyt tophold i Gjensidig Kvindeliga efter en 2-0 sejr onsdag aften over HB Køge på Capelli Sport. Det var HB Køges første liganederlag på hjemmebane, og sejren betyder, at Brøndby nu er på 22 point efter 10 kampe, mens FC Nordsjælland, HB Køge og Kolding IF.

”Vi er superglade for sejren. Det holdt hårdt, for det er tætte kampe med masser af energi og fight, men føler lidt, at vi har overhånden i forhold til HB Køge i øjeblikket. Det er altid sjovt at ligge nummer ét, og det skal vi selvfølgelig nyde, men så skal vi se fremad igen, for hvis vi taber næste kamp, så er det jo ligegyldigt,” sagde Brøndbys Julie Tavlo til TV3 Sport Viaplay efter kampen.

Brøndbys Andrea Wilma Friis måtte bæres fra banen i de sidste sekunder efter et solouheld, der kunne ligne en alvorlig skade. Dét uheld kastede en stor skygge over Brøndby-glæden:

”Skaden overtrumfer glæden over sejren lige nu. Det kan være ret alvorlig skade, og det er jo noget, der berører os alle,” sagde Brøndbys træner Per Nielsen til TV3 Sport efter kampen.

Nana Christiansen og Kristín Dís Árnadóttir stod for Brøndbys scoringer. Du kan scoringer mv. her: