Supertæt topstrid: Tre hold har 20 point i toppen af Gjensidige Kvindeliga

0
471
Nanna Christiansen har udlignet for Brøndby efter straffe. Screenshot fra Viaplay

Tre hold topper Gjensidige Kvindelige med præcis samme point-antal. HB Køge og FC Nordsjælland har endda samme målscorer. Brøndby er nu bare ét point fra top 3 efter den tredje sejr i træk

Gjensidige Kvindeliga har næppe været så tæt og spændende, som den er lige nu. HB Køge vandt lørdag topkampen 1-0 hjemme over FC Nordsjælland, og dermed har de to tophold begge 20 point og præcis samme målscore: 15-5. Dog har har HB Køge spillet en kamp mindre end FC Nordsjælland.

På tredjepladsen har Kolding IF ligeledes 20 point efter 3-0 ude over AaB, og straks efter følger Brøndby, der søndag slog AGF hjemme med 2-1 og nu har 19 point efter ni kampe.

AGF kom ellers bedst fra start og bragte sig foran efter en halv times spil ved newzealandske Ally Green. Men kort før pausen fik Brøndby et straffespark, som Nanna Christiansen fik sendt i mål , efter af AGFs keeper havde klaret hendes skud i første omgang.  I anden halvleg scorede Brøndby-topscorer Sofie Hornemann til slutresultatet 2-1 efter 62 minutter.

Det var Brøndbys tredje sejr i træk, og nu venter der holdet en regulær topkamp på onsdag, hvor HB Køge tager imod. Kampen kan ses på TV 3 Sport