Nanna Christiansen bombede Brøndby i front

0
517
Nanna Christiansen scorer til 1-0 allerede efter bare 2 minutter og 26 sekunder. Foto: Screenshot fra Viaplay

Brøndby IF skød sig lørdag alene i spidsen af Gjensidig Kvindeliga med en 2-1 sejr over FC Nordsjælland. Nanna Christiansen dobbelt målscorer. Du kan se målene her

Med 25 point er Brøndby IF nu alene i spidsen af Gjensidig Kvindeliga – to point foran FC Nordsjælland og HB Køge. Lørdag blev det en 2-1 sejr over FC Nordsjælland, og det var en særdeles erfaren kvindeliga-spiller, der sikrede sejren. 34-årige Nanna Christiansen stod for begge Brøndby – den første allerede efter bare to minutter og 26 sekunder.

Syv minutter senere udlignede FC Nordsjællands topscorer Emilia Kiær Asgeirdottir, da hun overraskede Brøndbys keeper ved at blokere et udspark, som i stedet røg ind i mål, men i det 83. minut slog Nanna Christiansen til igen og gjorde det til slutresultatet 2-1.

“Der er lang vej nu, men det er det, vi har sat som mål i år: Vi vil blive nummer ét i år, og det er det, vi satser benhårdt på,” sagde Nanna Christiansen efter kampen til DR.

Du kan se højdepunkter fra kampen her: