Vildt: Clara har scoret tre mål direkte på hjørnespark i U19-ligaen

0
1165
Clara Littrup Jensen er midtbanespiller – og hjørnesparksskytte - på AGFs U19 Liga-hold.

AGFs U19 ligahold har et hemmeligt våben i Clara Littrup Jensen, der i denne sæson har sendt tre hjørnespark direkte i kassen i denne sæson

Tre gange i løbet af efteråret har 17-årige Clara Littrup Jensen scoret direkte på hjørnespark for AGFs U19-ligahold.

Første gang var mod Brøndby den 1. oktober, hvor Clara udlignede til 1-1 på hjørne i 89. minut – en kamp som AGF vandt 2-1. Anden gang var mod Odense Q weekenden efter, hvor hun gjorde det 4-0 på hjørnespark – og tredje gang var 5. november mod Kolding IF, hvor Clara viste hjørnesparks-klassen og scorede til 1-0 efter bare 12 minutter. AGF vandt kampen 2-0.

Clara Littrup Jensen, der spiller midtbane, har altid haft et godt skud og scorede sit første mål direkte på hjørne som U14-spiller. Men det er første gang, at hun har scoret tre mål på hjørnespark i en halvsæson.

Den 17-årige AGF-spiller startede med at spille fodbold i Løsning, herfra gik turen til Vejle Boldklub, hvor hun spillede i to år, inden hun skiftede til Fortuna Hjørrings Akademi. Herfra rejste Clara sidste år til Aarhus for at tage 10. klasse på Riiskov Efterskole, og nu går hun på Risskov Gymnasium.

Clara Littrup Jensen har spillet syv ungdomslandskampe. Her er det dog ikke blevet til nogen mål på hjørnespark. Endnu…