“Vanvittigt” efterår for Brønshøjs U14-piger: Slår licensklubber på stribe

0
2607
Pigerne fra Brønshøj Boldklub / Fix har vundet seks ud af ni kampe i dette efterår.

Brønshøj Boldklub / Fix fra Tingbjerg ligger nummer to i U14-liga 1 foran bl.a. Brøndby og HB Køge. “Trænerne har virkelig formået at udvikle pigernes færdigheder og flotte kombinationsspil,” lyder det fra Brønshøj

“Lige nu foregår der noget fuldstændig vanvittigt i landets bedste U14-liga 1 række”.
Sådan lyder det i en mail til fodboldforpiger.dk. Det ‘vanvittige’ er den aktuelle stilling. Her er Brønshøj Boldklub / Fix lige nu nummer to foran klubber som B.93, BSF, Brøndby, HB Køge og Allerød. Kun FC Nordsjælland klarer sig bedre end Brønshøj / Fix. De har vundet alle kampe og har en målscorer på 73:7.

Brønshøj Boldklub / Fix, der har hjemme i Tingbjerg, har 19 point efter ni kampe og en målscorer på 22:10. ‘Hvepsene’ har bl.a. banket HB Køge 8-0 og 4-0, de har vundet 2-0 ude over Brøndby og Allerød er blevet besejret med 4-0. Søndag blev det til endnu en sejr, da de vandt 2-1 ude over BSF.

“Brønshøj Boldklub/Fix har fået sammensat og udviklet en rigtig konkurrencedygtig 2010 årgang, som indtil nu i den grad har været i stand til at bide skeer med de helt store licensklubber i U14 liga 1,” fortæller Mickey Bech fra Brønshøj Boldklub / Fix.

Ukueligt presspil

Han har denne forklaring på, at det går så godt:

“De fine resultater og ikke mindst flotte spil, kommer naturligvis ikke af sig selv. Cheftræneren Ali har i et fantastisk samarbejde med sin assistenttræner virkelig formået at udvikle pigernes færdigheder og flotte kombinationsspil. Især Brønshøjpigernes ukuelige, høje, aggressive presspil har været med til at skabe stor usikkerhed, hos stort set alle hold i rækken, med undtagelse af FC Nordsjælland/Farum BK”.

“Cheftræneren Ali har i et fantastisk samarbejde med sin assistenttræner virkelig formået at udvikle pigerne”

Brønshøj Boldklub/Fix har ikke ressourcer til at blive licensklub, så pigerne kommer ikke til at spille U16 divisionen eller U16 ligaen, når de skal rykke op, I stedet er planen fra sommeren 2024 at spille U16 Øst.

“Det er en rigtig fin række for os, som vi håber på at kunne dominere. Vi planlægger også nogle lærerige træningskampe mod nogle af licensklubberne”.

Forventer afgang af spillere til større klubber

To af Brønshøjs store talenter er skiftet til FC Nordsjælland og klubben regner med at skulle sige farvel til flere af deres bedste.

“Men man skal jo leve i nuet og nyde det mens man kan. De unge hvepse fra Brønshøj udfolder sig i den grad i fuld flor i øjeblikket og vi glæder os til at følge pigernes udvikling i den kommende tid – kan de stå distancen?,” siger Mickey Bech.