Landstræner før Nation League-brag: Vi kan ryste tyskerne igen

0
475
"Tyskland er et godt fodboldhold, men jeg tror også, at det er et hold, som man godt kan bringe til desperation og frustration," siger landstræner Andrée Jeglertz til Ritzau. Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk

Tyskland har løftet sig siden 2-0 choknederlaget til Danmark i september. Men det er stadig muligt at gøre tyskerne frustrerede, siger Danmarks landstræner Andrée Jeglertz til Ritzau

Det var noget af en chok sejr de danske fodboldkvinder leverede, da holdet i september slog Tyskland 2-0 i Nation League på hjemmebanen i Viborg. Fredag aften gælder det så returkampen, og spørgsmålet er, om Danmark kan ryste tyskerne igen. En sejr vil sikre Danmark puljesejren og dermed den semifinaleplads i Nation League, som kan bane vejen for OL-deltagelse i 2024, og landstræner Andrée Jeglertz ser en mulighed for dansk sejr.

“Jeg har en fornemmelse af, at det er et meget individuelt hold. De er ikke så stærk en gruppe endnu. De er i gang med at bygge det op efter et mislykket VM og nederlaget til os,” siger Jeglertz om tyskerne til Ritzau.

Ny landstræner

Tyskland har siden kampen i Viborg skiftet landstræner og har slået Island to gange og Wales en gang i Nation League med en samlet målscore på 11-1. Jeglertz ser et styrket tysk hold, men også et hold, der kan frustreres:

“Det er et godt fodboldhold, men jeg tror også, at det er et hold, som man godt kan bringe til desperation og frustration,” siger han til Ritzau.

Kampen spilles i Østersøbyen Rostock. Du kan se kampen fra kl. 20.15 på DR1.