Amerikansk kantspiller til OB Q

0
471
OB nyeste amerikanske kantspiller Ally Clark. Foto. OB Q

Ally Clark fra University of Colorado Boulder kontaktede selv OB Q. Det har nu ført til en kontrakt med amerikaneren, der skal bidrage med fart og ‘direkthed’ i OB-offensiven

En kantspiller fra USA er nyeste spiller hos OB Q, der i foråret skal forsøge at kvalificere sig til Gjensidig Kvindeliga. Ally Clark er navnet; hun kommer fra University of Colorado Boulder, og hun har fået en kontrakt i OB Q, der løber til sommeren 2025.

Det var Ally Clark selv, der oprindeligt henvendte sig til OB Q. Det fortæller cheftræner Kristian Mørch til Fyens Stiftstidende.

“Vi så derefter en masse video på hende, havde gode samtaler med hende, og så fik vi indhentet referencer hende,” fortæller Kristian Mørch.

“Ally kommer med fart og ‘direkthed’. Det er to vigtige egenskaber, der vil være med til at øge tempoet i vores spil og dermed gøre os endnu bedre. Hun kan spille de forreste pladser, hvilket er en fordel, men hun vil hos os være at finde på en af kanterne for at indtage en plads på kanten,” fortsætter Kristian Mørch, der også fremhæver hendes menneskelige egenskaber, som er “helt i top”.

Vil udfordre sine modstandere

Selv siger Ally Clark sådan her om sine styrker:

“Jeg er en spiller, der kan spille både midtbane og offensive positioner. Som type er jeg en aggressiv spiller, jeg kan virkelig godt udfordre min modstander, det gælder både med og uden bold”.

Det er første gang, at Ally Clark skal prøve kræfter med fodbold udenfor USA. Hun kommer oprindeligt fra Pennsylvania.