Dana Cup 2024 er kommet flyvende fra start

0
529

Dana Cup 2024 er kommet flyvende fra start

Af: Dana Cup – Danmark

Dana Cup 2024 tiltrækker stor opmærksomhed fra hele verden efter sidste års store succes.

Tilmeldingerne strømmer i skrivende stund ind, og der er allerede næsten 500 hold tilmeldt sommerens turnering, Dana Cup 22-27 juli.

Vores målsætning er at nå mere end 1.000 hold, og vi håber på en betydelig stigning i antallet af pigehold. Sidste år havde vi 326 pigehold tilmeldt, hvilket var det andet højeste antal i turneringens historie.

Pige- og kvindefodbold vokser nu for alvor verden over, og vi arbejder hårdt på at tiltrække flere pigehold, og dermed komme nærmere vores mål om en 50/50 fordeling af pige- og drengehold.

Vi har lige nu følgende nationer registreret:

Algeria, Bangladesh, Belgium, Cameroon, Canada, Cote D’Ivoire, Ethiopia, France, Germany, Ghana, Greenland, Guinea, India, Jordan, Kazakhstan, Kenya, Kosovo, Latvia, Liberia, Mali, Malta, Mexico, Morocco, Nepal, Nigeria, Norge, Peru, Poland, Romania, Senegal, South Africa, South Sudan, Sweden, Switzerland, Taiwan, Togo, Uganda, United Kingdom, United States and Zimbabwe.

Kom og deltag i en af de største og bedst anmeldte ungdomsturneringener i verden, som har fokus på at levere en event i verdensklasse med fokus på kvalitet.

Oplev ligestilling, diversitet og inklusion.

Registreringen til Dana Cup 2024 lukker 1. maj 2024.

Registrer jer til Dana Cup 2024 i dag!