Allerøds 2. hold får overraskende oprykning til Kvindeserie Øst

0
1521
Allerød FKs senior 2 der nu skal prøve kræfter med Kvindeserie Øst.

Allerød FKs 2. hold får en overraskende plads i Kvindeserie Øst, fordi Vordingborg har trukket sig. “Det bliver hårdt, men man kan komme langt med at stå sammen,” lyder det fra holdet

Allerød FKs Kvindesenior går noget af et forår i møde. I sidste uge regnede de med, at de skulle spille Sjællandsserie i foråret, men så blev klubben kontaktet af DBU Sjælland, og nu står den i stedet på Kvindeserie Øst, den øverste på Sjælland. Vordingborg har nemlig trukket sig fra Kvindeserie øst, og derfor er Allerød, der blev 2’er i Sjællandsserien i efteråret, blevet spurgt, om de vil følge med oprykkerne Espergærde op i Kvindeserie Øst.

“Vi blev spurgt i torsdags og efter overvejelser internt i truppen i løbet af weekenden har vi
takket ja. Det bliver selvsagt hårdt for vores 2. hold i kvindeseniorafdelingen, men i gruppen mener man, at man kan komme langt med at stå sammen – specielt i de “sure” tider – så det vil alle ledere og spillere gøre – og så skal det nok gå alt sammen,” siger sportschef i kvindeafdelingen, Lennart Engelhardt.

Allerød FK har hele tre seniorhold. Førsteholdet spiller 2. division, mens 3. holdet spiller i Kvindeserie 2. Lige nu gælder det dog futsal og indendørsfodbold. Det ene futsalhold har netop kvalificeret sig til SM-finalestævnet, mens 1. divisions-futsalholdet er kommet forrygende fra start i 1. division med 12 point efter fire kampe, herunder sejre på 2-0 over København Futsal, 13-1 over Rødovre og 10-1 over Damsø.

Indendørsholdet gør det også godt. I den kommende weekend skal holdet forsvare sit sjællandsmesterskab efter at vundet alle sine kampe på vej til finalestævnet.