Ny bog til dig, der er blevet frivillig fodboldtræner

0
744

Hjælp, jeg er blevet fodboldtræner er en guide til de mange fodboldforældre, der mere eller mindre frivilligt kaster sig ud i at træne børnenes fodboldhold, så børnene kan nyde godt af foreningslivet

Denne artikel indeholder kommercielle links

Hvert år er der mange forældre, der ender med at bliver fodboldtrænere for det børnehold, hvor deres egne børn spiller. Men hvad stiller man op, når man står med et fodboldhold i alderen 5-12 år, der skal lære at drible og spille sammen?

Da norske Anders Jacobsen, der selv er tidligere professionel fodboldspiller og træner på eliteniveau, blev træner for sine egne børn, fik han brug for helt andre kompetencer og redskaber end tidligere i sit fodboldliv. Han havde brug for gode råd og tips at sætte en træning sammen og forklare børnereglerne – og de var svære at finde. Derfor har han skrevet bogen ‘Hjælp, jeg er blevet fodboldtræner’, der er fuld af praktiske råd om alt fra enkle øvelser til holdledelse, som andre i samme situation kan få glæde af.

DU KAN KØBE BOGEN HER

“På en personlig og pædagogisk måde fortæller Anders Jacobsen om sin erfaringer og kommer med råd til, hvad, hvordan og hvor meget børnene skal træne, og hvilken tilgang en træner bør have til spiller- og færdighedsudvikling, holdudtagelse, forældreregler og de utallige andre svære valg, en børnetræner står med. Det overordnede mål er at tage vare på både børnene og spillet på en måde, hvor der er plads til alle,” skriver forlaget.

Det overordnede mål er at tage vare på både børnene og spillet på en måde, hvor der er plads til alle

Anders Jacobsen har i sin karriere som professionel spillet i de norske klubber Välerenga, Start, Lillestrøm og Skeid. Derudover har han også spillet i Stoke og Notts County i England, samt været træner for Skeid og Strømsgodset. Han har efterhånden fået stor erfaring som børnefodboldtræner og arbejder til daglig som gymnasielærer.

Bogen er oversat af Jakob Aaby Harrits, der – udover at være oversætter og redaktør –også er børnefodboldtræner.

Hjælp, jeg er blevet fodboldtræner
Forfatter: Anders Jacobsen
Oversætter: Jakob Aaby Harrits
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740688429
Sidetal: 235
Vejl. pris: 299,95 kr.
Udgivelsesdato: 26. januar 2024

DU KAN KØBE BOGEN HER