Her får du de bedste podcast og lydbøger til udebaneturene

0
355
Modelfoto

Podcast og lydbøger kan udfylde de lange ture til udekampe med sjov, spændende og begavet underholdning. Her vi har samlet fire aktuelle tilbud på podcast- og lydbogstjenester, der byder på masser af underholdning

Hvis der er flere timers kørsel til udekampene eller du har langt hjem fra træning, så er gode lydbøger eller podcast en oplagt mulighed. Her får du fire forslag:

Denne artikel indeholder kommercielle links

Podimo – eksklusive podcasts og tusindvis af lydbøger

De vi taler om, Mads & A-holdet og Banderelateret. Det er bare nogle af de mange populære podcast, som du finder på Podimo. “De bedste talkshows, medrivende true crime, personlige fortællinger og meget mere,” lyder Podimos egen beskrivelse. Lige nu er der tilbud om 30 dages gratis prøveabonnement. Derefter koster det 79 kr./md. uden binding.

TILMELD DIG PODIMO HER

Bog&Idé – ubegrænset lytning til tusindvis af lydbøger

“Nok Danmarks bedste pris på ubegrænset lytning”. Sådan beskriver Bog & Ide sin app, der koster 89 kroner om måneden. Du får adgang til over 31.000 lydbøger, inklusive de nyeste. Der er 14 dages gratis prøvetid.

BESTIL BOG & IDE HER

Saxo – Danmarks største boghandel

Saxo er Danmarks største boghandel med adgang til mere end 10 millioner bogtitler. Der også et meget stort udvalg af e-bøger og lydbøger. Med et måneds-abonnement får du adgang streame ligeså mange e-bøger og lydbøger, du vil.

KØB SAXO HER

Mofibo – lydbøger & E-bøger på mobilen

Mofibo er en digital abonnementsservice, som streamer lydbøger til din mobiltelefon. Du downloader en app til din mobil (iPhone og Android) og opretter et abonnement. Mofibo minder om Spotifys service, da du betaler for et abonnement og kan lytte så meget du vil.
Du får: Ubegrænset adgang til over 600.000 bøger.

TILMELD DIG MOFIBO HER