Brøndby IF henter landsholdskeeper i USA

0
443
Tiffany Sornpao får trøje nummer 16.. Foto: Brøndby IF

Tiffany Sornpao, der har spillet 16 landskampe for Thailand, skal de næste to år repræsentere Brøndby IF i Gjensidige Kvindeliga

Den 25-årige keeper Tiffany Sornpao, der født og opvokset i USA, vil de næste to år kunne opleves i Gjensiig Kvindeliga. Sornpao, der har thailandske rødder og har repræsenteret det thailandske landshold 16 gange, har underskrevet en kontrakt med Brøndby IF, der løber frem til udgangen af 2025.

“Hun er en super træningsparat keeper, som vi kender gennem tidligere træninger med holdet. Jeg anbefalede klubben at spørge på hende, da Kathrine Larsen stoppede. Hun er en teknisk dygtig keeper, som har en anderledes stil end andre keepere jeg har arbejdet med, hvor Tiffany har en lidt mere amerikansk og svævende stil,” siger målmandstræner Thomas Fuchs Jensen til klubbens hjemmeside.

“Hun er god med fødderne og har en god teknik med bolden, og jeg er sikker på at hun vil passe godt ind i teamet med mig og Anka. Vi glæder os helt vildt til at udvikle hendes kompetencer, til at hun indgår i vores miljø, og at hun forhåbentlig kan bidrage med mere succes til Brøndby IF,” fortsætter han.

Med i OL-kvalifikationskampe

Sornpao har boet hele sit liv i USA, hvor hun har gået på Duluth High School i Atlanta, Georgia. Hun har dobbelt statsborgerskab og var senest en del af Thailands OL-kvalifikationshold.

“Jeg er super glad for at have skrevet under med Brøndby IF. Jeg har i en periode trænet med holdet, og hele truppen tog godt i mod mig fra starten. Jeg har virkelig sat pris på den velkomst, og jeg glæder mig til at komme i gang. Personligt tror jeg, at jeg i samarbejde med Thomas og Anka kan få skabt en god dynamik i målmandsteamet,” siger Tiffany Sornpao til brondby.com.

Tiffany Sornpao får trøje nummer 16.