Futsal sæsonen er færdig for FA 2000

0
499

FA 2000 har spillet sin sidste futsal kamp i denne sæson. Med deltagelse at to FA hold i futsal turneringen, var der masser at kampe for kvinderne.

Skrevet af: Frederik Reffelt – Cheftræner

FA 2000 deltog i futsal turneringen med to hold, hvorfra spillerne både kom fra senior 1 og senior 2. Begrundelse for deltagelse var at man kunne få sig nogle kampe indendørs her i det kolde vejr, og samtidig have lidt social sammen, før, under og efter kampene.

Senior 2 fik sig en hård start med to store nederlag, men fik i de resterne kampe arbejder sig ned på hæderlig resultater, til trods for mange af modstanderne måske lige var lidt for stærke. Flot arbejde for senior 2, der kommer stærkt igen i næste sæson.

Senior 1 skulle lige finde fodfæste i starten, og derefter fik de sig nogle flotte sejre. Det endte dog med man tabte det hele i næstsidste spillerrunde, og måtte tage til takke med en 2. plads. Men det var stadig en flot sæson, til trods for man misset 1 pladsen til sidst, da spillerne lige skulle finde hinanden og lærer futsal reglerne og spillet af kende.

Alt i alt en flot, første futsal sæson for FA kvinderne.

Begge hold er efter futsal afslutningen gået i gang med pre season, med træningskampene udendørs. Før sæsonen alvorligt bliver sparket i gang 6-7 april.