Aalborg KFUMs U11-piger kan nu søge læ for regn, blæst og sol

0
460
På fotoet er det de stolte piger Elísabet, Sophia, Alba, Caroline, Cecilie, Vilma, Ida, Aija og Laura, som viser teltet frem.

Aalborg KFUMs U11-piger sendte en ansøgning til Gjensidige Drømmelegat om støtte til et pop up-telt. Det har de fået nu

Det kan være en kold omgang at være indskiftningsspiller, når det regner eller blæser, ligesom det kan hårdt at sidde på bænken i en bagende sol. Men nu kan pigerne på Aalborg KFUMs U11-hold komme i læ, når de ikke er på banen. Holdet har nemlig søgt om og fået et pop-up-telt med tilhørende bænke fra Gjensidige Drømmelegatet.

“Pigerne piver ellers sjældent og møder trofaste op til træning og kamp uanset vejr og vind, men de er nu alligevel superglade for at de via Drømmelegatet fik det ønskede telt. Så fremover kan de undgå solskoldede næser, fugtige overtrækstrøjer eller kolde indskiftningsspillere,” skriver Gjensidige Drømmelegatet på sin facebookside.