Keepertræner stopper på landsholdet

0
777
Heidi Johansen, der her ses med Pernille Harder ved overrækkelsen af Vallø-Prisen i 2021, stopper på landsholdet til sommer. Foto: Claus Birch - dbufoto.dk

Heidi Johansen stopper som keepertræner på det danske kvindelandshold efter de afgørende EM-kvalifikationskampe i juli

Landsholdets to afgørende EM-kvalifikationskampe mod Belgien og Tjekkiet til sommer bliver et farvel til landsholdets keepertræner Heidi Johansen. Hun har takket ja til et job som uddannelseskoordinator i DBU Træneruddannelse og stopper derfor på landsholdet.

”Jeg er utroligt stolt og glad over at have oplevet tre slutrunder som spiller og tre slutrunder som keepertræner for Danmark. Det er meget vemodigt at skulle stoppe, fordi jeg føler, at det er mit hold. Kvindelandsholdet vil altid være en del af mig,” siger Heidi Johansen til dbu.dk.

Den rutinerede keepertræner, der som spiller fik debut på A-landsholdet i 2000, fortsætter på landsholdet de næste tre samlinger, som afsluttes med de to afgørende EM-kvalifikationskampe.

Heidi Johansen begyndte den 1. marts i sit nye job som uddannelseskoordinator i DBU Træneruddannelse, men efter aftale med DBU kan hun sideløbende gøre sit arbejde færdig på landsholdet og give den kommende keepertræner de bedste forudsætninger for at tage over.

DBU vil nu gå i gang med at finde Heidi Johansens afløser.