Fortuna Hjørring rejser til Dallas, Texas!

0
2446

Oplev Fortuna Hjørring i Dallas, når klubbens U16 og U19 hold deltager i Dallas International Girls Cup i påsken. Klubben rejser hvert år afsted mod USA med netop disse to årgange.

Af: Fortuna Hjørring

“Vi er stolte af at annoncere, at Fortuna Hjørring U16 og 19 holdene er på vej til Dallas, USA for at deltage i den prestigefyldte Dallas International Girls Cup! Det bliver en uforglemmelig rejse, hvor vores piger ikke kun vil konkurrere på banen, men også opleve den rige kultur og gæstfrihed, som USA har at byde på”. siger Mathias Bengtsson, en af arrangørerne bag rejsen.

Spillerne siger farvel til deres “amerikanske” familie i lufthavnen i Dallas sidste år.

En særlig og unik del af vores rejse er, at vores spillere vil bo hos amerikanskeværtsfamilier. Dette giver dem mulighed for at dykke ned i den amerikanske kultur på en helt unik måde, hvor de vil blive en del af familierne og skabe varige venskaber på tværs af landegrænser. De får dermed mulighed for at opleve den amerikanske kultur på en helt anden måde end vi ville kunne give dem.

 

Mille Martensen i aktion til sidste års turnering i Dallas

Dallas International Girls Cup er en fantastisk lejlighed for vores piger til at udfordre sig selv mod stærke modstandere fra mest USA og Mexico, men der vil også være modstandere fra andre lande.

Udover fodbold venter der vores piger en bred vifte af aktiviteter, som Dallas, Texas har at byde på. Fra shopping og basketball til ishockey og rodeo, vil vores hold få en smagsprøve på den spændende amerikanske livsstil.

Et fælles billede fra sidste år.

At rejse er en central del af Fortuna Hjørrings identitet, og vi ser frem til denne årlige tradition, der giver vores spillere en unik mulighed for at skabe minder for livet. Vores tætte samarbejde med Dallas Texans, arrangørerne af Dallas International Girls Cup, og vores vedvarende partnerskab med Dana Cup understreger vores forpligtelse til at skabe et internationalt udsyn og styrke båndene mellem vores klub og USA, som hvert år sendermange hold til vores fantastiske fodboldturnering.

Vi glæder os til at repræsentere Fortuna Hjørring og Danmark med stolthed og dedikation på den internationale scene. Følg med os på vores rejse på Facebook og Instagram!

Datoer: 23. marts – 1. april

Vi ses i Dallas!

Fortuna Hjørring