Kvindeligaen: Brøndby og HB Køge åbnede slutspillet med sejre

0
333
Fortuna Hjørring og FC Nordsjælland åbnede lørdag slutspillet med 2-2 i Hjørring. Fra Viaplay

Topholdene Brøndby og HB Køge fik perfekt start på slutspillet, mens FC Nordsjælland og Fortuna måtte nøjes med uafgjort

Brøndby og HB Køge fik den bedst tænkelig start, da medaljeslutspillet i Gjensidige Kvindeligaen blev åbnet i weekenden.

Brøndby vandt 2-0 over Kolding IF og fører dermed ligaen med 31 point, mens HB Køge vandt sikkert 3-1 hjemme over AGF og dermed har 30 point.

HB Køges Olivia Garcia scorede to gange på fire minutter i 1. halvleg og kort før pausen gjorde Mie Leth Karshøj det til 3-0, og så var kampen i Køge afgjort.

I Hjørring så det ud til, at ligaens nummer tre, FC Nordsjælland, ligeledes ville få en perfekt start. Anna Walter bragte Nordsjælland foran både 1-0 og 2-0 i 1. halvleg, men i 2. halvleg fik hjemmeholdets Omewa Joy Ogochuckwu scoret to gange, og dermed endte det uafgjort 2-2. FC Nordsjælland mistede dermed to point i jagten på Brøndby og HB Køge.

Du kan se målene fra 2-2 kampen her: