FA 2000s dygtige unge viser sig frem

0
475

FA 2000s dygtige unge spillere viser sig frem på damesenior holdet. 

I FA 2000 er de unge spillere begyndt at blomster, i forhold til at kunne spille med på 1. senior holdet. Igennem den senest tid har flere unge fået muligheden for at tilspille sig en plads i senior truppen, men samtidig har nogle U16 spillere fået muligheden, for både at træne med 1. senior, og samtidig fået debut i nogle at træningskampene.

I FA 2000 fokuserer man på at de unge dygtige spillere, kan tage turen op igennem rækkerne, så man til sidst kan se dem på 1. senior.

Det er fedt for klubben at se lokale spillere, gøre sig gældende på 1. senior, både nu, men så sandelig også i fremtiden.

I de sidste 2 ugers tid har flere U16 og U18 spillere fået debut for 1. senior holdet, i holdes træningskampe, for at prøve tempoet og niveauet af.

I sidste ugens kamp for senior 1, havde man to af klubbens dygtige U16 spillere med.

Samt man i forvejen i seniortruppen har 7 spillere, der kunne spille U18/U19.

Dette viser blot det dygtige arbejde trænere i klubben gør. Både i forhold til det man laver på banen, men så sandlig også ude for banen, ved at vedligeholde dem/fastholde dem. Samt det fedt at se de spillere der tidligere har været ude og prøve sig af i andre klubber, også vende tilbage til sin moderklub/hjemklub for at forsætte sin fodbold eventyr.

FA 2000 1. Senior ligger pt. i Københavnerserien i foråret, efter en nedrykning fra Kvindeserie Øst før nytår.