Træningskampe: AGF slog Kolding IF, HB Køge tabte i Sverige

0
794
AGF's kvinder vandt lørdag 2-0 over Kolding IF. Foto: AGF

fodboldforpiger.dk giver dig her et kort overblik over weekendens træningskampe i Gjensidige Kvindeliga:

Kolding IF – AGF 0-2
AGF’s kvinder vandt lørdag 2-0 over Kolding IF i opstartens sidste testkamp. Begge mål blev sat ind af Sarah Dyrehauge i anden halvleg efter 0-0 ved pausen.
“Dermed fik vi et godt afsæt til turneringsstarten som er en kvartfinale i Kvindernes Pokalturnering. Det er på næste lørdag den 9. marts på udebane mod Fortuna Hjørring,” skriver AGF på sin hjemmeside.

Brøndby – B.93 3-0
Topholdet Brøndby sluttede søndag forberedelserne til slutspillet med en sikker 3-0 sejr hjemme over B.93. Sofie Hornemann blev dobbelt målscorer. Hun scorede til 1-0 efter 12 minutter og 3-0 i det 63. minut. Dajan Hashemi sørgede for 2-0 med en direkte scoring på hjørnespark efter 35 minutter.

FC Rosengård – HB Køge 1-0
Søndagens kamp på Malmö Idrottsplats blev domineret af FC Rosengård i 1. halvleg. I følge en melding fra det svenske kunne hjemmeholdet have ført med mere end 1-0 ved pausen. I 2. halvleg var Køge mest på bolden og fik også scoret, men målet blev annulleret for off side. Et skud på overliggeren blev det også til.

Fortuna Hjørring – Vålerenga 0-1
Fortuna Hjørring havde lørdag besøg fra Vålerenga fra den bedste norske række. Gæsterne kunne rejse hjem med en 1-0 sejr. “Det var en kamp vi dominerte fra start til slutt,” lyder Vålerengas egen beskrivelse.