U19-keeper får kontrakt med OB Q

0
1202
U19-keeper Celine Toft har fået sin første proff-kontrakt med OB Q. Foto: OB Q

‎Keeper Celine Toft har skrevet kontrakt med OB Q til sommeren 2025. Hun fortsætter i første omgang med at spille for Team Odense Q og træne med OB Q

Den 17-årige keeper Celine Toft, der har flere spillet på både U16- og U17-landsholdet, har fået en kontrakt med OB Q frem til sommeren 2025. Hun vogter på Team Odense Qs U19-hold og træner med OB Q og sådan fortsætter samarbejdet i første omgang, skriver klubben på sin hjemmeside.

“Celine er en talentfuld keeper, som hurtigt har vist, at hun ikke bare er kommet for at træne, men også for at banke på døren til spilletid. Kompetencemæssigt har hun hele pakken, og hun kan også gå hele vejen til Kvindeligaen, hvis hun fortsætter sin udvikling,” siger sportschef John Bæksted.

“Kompetencemæssigt har hun hele pakken, og hun kan også gå hele vejen til Kvindeligaen”

Celine Toft startede fodboldkarrieren i Glamsbjerg, for dernæst at tage til TPI og Team Odense Q i 2019, hvor hun siden har været fast keeper på de hold, hun har spillet.

“Der er flere grunde til at jeg har forlænget. Først og fremmest er jeg glad for at være i klubben. Jeg føler at vi har et rigtig godt sammenhold og så kan jeg godt lide det projekt vi har gang i på U19 og på seniorplan. Jeg elsker en god udfordring og det ser jeg både på U19-holdet og på seniorniveau. Jeg er desuden glad for samarbejdet med keepertræner Morten Hansen, jeg føler at jeg hele tiden udvikler mig og det er vigtigt for mig,” siger Celine Toft.

LÆS OGSÅ: Amerikansk mester skifter til OB Q