Brian Sørensen forlænger med Everton Women

0
381
Sådan præsenteres nyheden på Everton FCs hjemmeside.

Den danske træner har underskrevet en ny kontrakt til 2026 med Womens Super League-holdet. “Jeg holder virkelig af at være her,” siger Everton-træneren, som har seks danskere på holdet

Danske Brian Sørensen har gjort det så godt i sine første to år som træner i Everton Women, at han nu har fået forlænget sin kontrakt frem til 2026.

Brian Sørensen skiftede trænersædet i Fortuna Hjørring ud med Everton i sommeren 2022 og det blev til en “imponerende top 6-placering i Womens Super League i sin første sæson,” skriver klubben på sin hjemmeside.

Brian Sørensen er “very happy” over forlængelsen, fortæller han til Everton TV:

“Jeg holder virkelig af stedet her. Jeg kan lide klubben, de ansatte og klubbens fans, og vi har en god plan og et godt, fremtidssikret hold”.

Seks danske spillere

Brian Sørensen kalder holdet et af de bedste, han nogensinde har trænet.

“Helt klart. De står sammen og tror på det, også i modgang. Det har vi f.eks. set i svære udebanekampene mod West Ham og Aston Villa, som vi vandt. Det har virkelig vist holdets karakter,” siger han.

I sin tid som træner har Brian Sørensen formået at trække flere danske profiler. Der er i dag seks danskere i truppen: Katrine Veje, Sara Holmgaard, Kathrine Kühl (udlejet fra Arsenal), Karen Holmgaard, Karoline Olsen og Rikke Madsen.

Sammen med Brian Sørensen har hans assistent Stephen Neligan også forlænget sin kontrakt til 2026.