Marienlysts U13-piger har fået nye spilledragter fra Gjensidige Drømmelegatet

0
329
U13-pigerne fra Marienlyst takker for deres nye spilledragter.

U13-pigerne fra Boldklubben Marienlyst har fået nye spilledragter fra Gjensidige Drømmelegatet. Dermed er det endelig slut med at skulle spille i slidt tøj, de havde arvet fra et drengehold

”TAK FOR TØJET!”.

Sådan råber U13-pigerne fra Boldklubben Marienlyst på en video, som du lige nu kan se på Gjensidige Drømmelegatets facebookside.

Pigerne har nemlig fået nye spillerdragter, doneret af Gjensidige Drømmelegatet. Det sker efter, at Gjensidige Drømmelegatet sidste år på Madsby Pige Cup opfordrede alle til at gå på scenen og fortælle, hvis de havde en fodbolddrøm.

U13-pigerne fra Boldklubben Marienlyst spillede på det tidspunkt i nogle gamle spilledragter, de havde arvet efter et drengehold. Det var tøj, der ”lignede noget, som var mere egnet til pudseklude end som fodboldtøj”. Derfor tog de imod opfordringen og gik på scenen, hvor de fortalte, at de drømte om at få nye spilledragter.

Dét ønske er der blevet lyttet til. Da juryen fra Gjensidige Drømmelegatet for nylig var samlet, var de ikke tvivl: Pigerne fra Marienlyst skulle selvfølgelig have nye spilledragter.

Det hører nemlig også med til historien, at flere af pigerne kommer fra familier, hvor ressourcerne er knappe.

”Juryen valgte at kvittere for pigernes ærlighed og mod ved at give dem de ønskede spillerdragter. Så når pigerne møder op til dette års Madsby Pige Cup bliver det i nye fine spillerdragter,” skriver Gjensidige Drømmelegatet på Facebook.

Igen i år vil Gjensidige Drømmelegat være til stede på Madsby for at opfylde små og store fodbolddrømme.

SE MERE: Gjensidige Drømmelegatets facebookside