Kolding IF henter 17-årig midtbanespiller i Tyskland

0
428
Cheftræner Allan Drost med klubbens nyeste kontraktspiller, 17-årige Lotte Raab fra Tyskland. Foto: Kolding IF

17-årige Lotte Raab skifter til Kolding IF fra den kendte tyske storklub Hamburger SV. ” Jeg føler, at jeg har gode muligheder for at udvikle mig selv i Kolding,” siger tyskeren

Den 17-årige midtbanespiller Lotte Raab, som kommer fra den kendte tyske klub Hamburger SV, der spiller i kvindernes 2. bundesliga, har skrevet under på en kontrakt frem til vinteren 2027 med Kolding IF.

”Lotte er først og fremmest en dynamisk og boldfast spiller som begår sig fint centralt i banen. Hun er god i små rum men evner også gennem et veludviklet blik for sine medspillere at flytte bolden lidt længere og ind i de rum hvor vi med vores offensive bevægelser truer modstandernes defensiv,” siger cheftræner Allan Drost til Kolding IFs hjemmeside.

Her fortæller Lotte Raab selv, at hun sagde ja på grund af spillestil og intensitet til træning og fordi holdet og staben var så imødekommende:

”Jeg følte mig meget komfortabel, hele holdet og staben var meget velkommende. Alle var venlige og søde imod mig. Jeg elskede intensiteten i træningen og hvordan holdet spiller fodbold, det passer også godt til mig som spiller. Derfor føler jeg at jeg har gode muligheder for at udvikle mig selv i Kolding, på bedst mulige vis,” siger Lotte Raab.

Den nye tyske spiller starter i Kolding efter sommerferien.