Skal du med? Pokalfinalen spilles på MCH Arena den 19. juni

0
442
FC Nordsjælland vandt sidste års pokalfinale med 2-0 over Fortuna Hjørring. Nu skal FCN forsvarer pokalen overfor Brøndby IF. Foto: FC Nordsjælland

FC Nordsjælland og Brøndby IF mødes i årets pokalfinale onsdag den 19. juni i Herning. Der er gratis adgang til kampen, som bliver en del af årets DIF DM-uge i Herning

Det bliver MCH Arena i Herning, der lægger græs til, når årets finale i Gjensidige Kvindepokalen skal spilles onsdag den 19. juni. Kampen står mellem de forsvarende pokalvindere fra FC Nordsjælland og Brøndby IF, der har vundet pokalen hele 11 gange.

“Der er altid noget helt særligt over at skulle spille en pokalfinale. Det er hvad vi har kæmpet for, så jeg håber, at vi kan give spillerne, vores fans og klubben en special dag, da finaler betyder rigtig meget for os. Det er altid en svær kamp, når vi spiller mod Brøndby, et hold med så meget erfaring og historie, men vi tror på os selv og jeg glæder mig til en svær, men spændende kamp,” siger Chris Sargeant, cheftræner for FC Nordsjælland, til kvindeliga.dk

Brøndby IF’s cheftræner Per Nielsen forudser også en svær kamp:

“I Brøndby IF er det altid ambitionen at spille med om begge pokaler, hvilket vi heldigvis gør i år. Pokalturneringen har stor betydning for Brøndby, og det, at vi igen er i finalen, betyder rigtig meget for os. Vi ved, at FC Nordsjælland er en hård modstander, men vi vil gøre alt for at vinde, så pokalen atter kan komme til Brøndby,” siger han.

140 danmarksmestre – og én pokalvinder

Pokalfinalen bliver en del af DIF DM-ugen 2024 i Herning Kommune, hvor der skal afvikles hele 41 forskellige sportsgrene i løbet af få dage og kåre 140 danmarksmestre.

“Vi er begejstrede for, at pokalfinalen skal spilles i Herning, hvor MCH Arena bliver en festkulisse for afgørelsen i pokalbraget,” siger borgmester Dorte West fra Herning Kommune.

Der bliver gratis adgang til kampen, og billetter kan hentes her.

Kampen kan desuden ses på Pluto TV og SPORT LIVE.