Spænding til det sidste i den sjællandske efterskolerække

0
1168
Klintsøgaard er en af de fire sjællandske efterskoler, som skal kæmpe om DM-titlen i Gørlev.

Gørlev Idrætsefterskole er vært, når efterskolernes DM skal afgøres den 22.-24. maj. På Sjælland har der været tæt kamp om de fire pladser i pigernes turnering

Den 22-24 maj er efterskolernes DM tilbage på Sjælland og det er med Gørlev Idrætsefterskole som værter. Fire efterskoler fra Sjælland skal deltage, da både SES, Klintsøgaard, SØS og værterne fra Gørlev er blandt de sidste 16 hold. Gørlev var kvalificeret på forhånd, da de er værter for stævnet.

Det blev en nervepirrende afslutning på den sjællandske række, da både SES, Klintsøgaard og SØS endte på 23 point med kun uafgjorte kampe indbyrdes. Derfor blev rækken først afgjort i sidste spillerunde og målscoreren blev afgørende for de tre holds placering. SES havde bedst målscorer, dernæst Klintsøgaard og til slut SØS. Derfor gik SES og Klintsøgaard direkte videre til DM og SØS skulle en tur til Play Off, hvor de sikrede sig en plads til DM.

32 hold deltager til DM, 16 pigehold og 16 drengehold. 3 dage med en masse fodboldkampe og spænding til det sidste. Du kan følge DM for efterskoler på Facebooksiden; ”Efterskole DM Fodbold 2024 – Gørlev Idrætsefterskole”. Vi ønsker alle de deltagende hold en god turnering!