Træner inden topkamp: ”Vi vil gerne bringe en masse energi”

0
370
OB Q jubler efter en scoring mod Østerbro. Foto: OB Q

OB Q og B.93 mødes i et ægte topbrag i Kvalifikationsspillet på lørdag. FODBOLD FOR PIGER har talt med OB Qs cheftræner Kristian Mørch om holdets forberedelser til kampen

På lørdag kl. 14 er der topkamp i Kvalifikationspillet, når OB Q tager imod B93 i den direkte kamp om at førstepladsen.

OB Q fører kvalifikationsspillet med 11 point og er ubesejret i foråret. Mens B93 ligger a point, men har en dårligere målscore. Derfor er der dømt total topkamp, når holdene lørdag går på banen for at hente point i kampen om oprykning til Gensidige Kvindeliga.

Ugens forløb

I weekenden har hele kvalifikationsspillet haft friweekend, fordi der blev spillet pokal- semifinalekampe. Det har også betydet, at holdene har haft to ugers kampfri og haft en hel del træningstid. Den kommende uges træning, inden fløjten lyder på lørdag, ved træner for OB Q Kristian Mørch Rasmussen derfor godt, hvad skal bruges til.

“Vi skal bruge ugen på at arbejde videre med vores egen måde at spille. Så kigger vi selvfølgelig ind i, hvordan det kan komme til udtryk mod et hold som B93,” siger OB Q-træneren.

I træningen og optakten til kampen har træner Kristian Mørch også gjort sig nogle overvejelser efter den seneste kamp mellem de to hold, der endte uafgjort.

“Vi blev overrasket over, hvor tidligt i kampen de stillede sig ned og blev ret defensive i deres udtryk. Det skal vi være forberedte bedre på denne gang, hvis de gør det samme. Så vi ved, hvordan vi skal spille, når de er defensive,” siger Kristian Mørch.

Kristian Mørch Hvilsom Rasmussen, er cheftræner for OB Q.

”Vi har nogle af de bedste spillere”

Trods lidt mulige ændringer i spillestilen er træneren fortrøstningsfuld forud for kampen på lørdag.

“Vi har ro på. For sidst var vi det bedste hold i store dele af kampen. Vi er de bedste til at have bolden mest og skabe chancer, og så synes jeg, at vi har nogle af de bedste spillere,” siger

Forventninger til kampen

Kristian Mørch forventer en god kamp og håber at fans, vil komme og støtte op om holdet i jagten om tre point.

“Vi forsøger at se, om vi kan få flere mennesker på stadion, end vi plejer. Vejrudsigten er med os. Vi vil gerne skabe et par rammer, som løfter det hele. Så skal vi nok bringe med en masse energi,” siger OB Q-træneren.

Med en sejr på lørdag vil OB Q tage et vigtigt skridt i kampen om oprykning, og det er også noget, Kristian Mørch er klar over.

“Hvis vi vinder de næste to kampe, ser det ret godt ud,” fastslår han.

Topkampen spilles på lørdag d. 4 på Nature Energy Park kl. 14.