AaB arrangerer gratis bustur til afgørende kval-kamp

0
366
AaB har stadig en mulighed for at få en af de to pladser i Gjensidig Kvindeliga. Foto fra AaBs facebookside

AaB kan stadig nå en af de to pladser i næste sæsons Gjensidige Kvindeliga. Det kræver som minimum en sejr i lørdagens kamp mod FC Thy-Thisted Q

“Tag dine venner med og lad os sammen skabe en fantastisk stemning!”.

Sådan lyder opfordringen fra AaBs kvinder, som arrangerer gratis bustur til lørdagens udekamp i Thisted mod FC Thy-Thisted Q i kvalifikationsligaen. En sejr kan nemlig holde AaB inde i kampen om den sidste plads i næste sæsons Gjensidig Kvindeliga. Den første plads har OB Q sikret sig.

Lige nu har B.93 med 14 point den sidste plads i hånden, men AaB har med 11 point og to runder tilbage stadig en chance for at overhale B.93.

Tilmelding til busturen slutter kl. 12 i dag, og opfordringen er klar:

“På lørdag kl. 12 har vi en utroligt vigtig kamp i Thisted mod FC Thy-Thisted Q, og vi har brug for så meget opbakning som muligt! En sejr vil holde os i live i kampen om oprykning. Vi arrangerer en gratis bustur for alle, der tilmelder sig – både transporten og billetterne er inkluderet. Så kom med og støt os til denne vigtige kamp!,” skriver AaB på sin facebook og hjemmeside.

AaB spiller sin sidste kamp lørdag den 15. juni hjemme mod Næstved, som skal møde B.93 på lørdag i Næstved. B.93 spiller sin sidste kamp hjemme den 15. juni mod Østerbro IF.