Tæt på at slå verdensmestrene: “Det er så bittert”

0
210
Danmark spillede fredag den første af to EM-kvalifikationskampe mod Spanien i Vejle. Her blev det til et nederlag på 2-0. Foto: ©Claus Birch - dbufoto.dk

Den dobbelte målscorer Janni Thomsen var “sindsygt skuffet” efter tirsdagens 3-2 nederlag til Spanien

“Det er jo en sindssyg stor skuffelse”.

Janni Thomsen kunne have været i den syvende himmel men var helt nede i kulkælderen, da hun tirsdag aften blev interviewet af DR efter Danmarks EM-kvalifikationskamp mod de spanske verdensmestre på Tenerife.

Janni Thomsen bragte nemlig Danmark på både 1-0 og 2-0, men så fik Spanien reduceret i det 74. minut, og med yderligere to spanske scoringer – den sidste i overtiden – udeblev sensationen. I stedet fik Spanien en 3-2 sejr – og Danmark fik en lang næse.

Det var anden gang på få dage, at Spanien slog Danmark, og dermed sluttede de to EM-kvalifikationskampe mod verdensmestrene med forventede 0 point.

“Hvis nogen havde sagt, at vi ville komme foran 2-0, så havde vi ikke troet på det. Men vi kommer foran 2-0, og så smider vi det væk på 30 minutter. Det er nogle dyre lærepenge, vi får, og noget, vi skal tage med videre. Hvis vi vil nå langt internationalt, så kan vi ikke føre 2-0 mod verdensmestrene og så smide det væk,” sagde Janni Thomsen til DR Sporten.

“Det er jo en sindssyg stor skuffelse. Det er så bittert. Jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal beskrive det. Det er en ond følelse,” sagde hun.

Du kan læse hele interviewet med Janni Thomsen og med landstræner Andrée Jeglertz her. Landstræneren mente, at Danmark havde fortjent point og at de danske spillere kunne være stolt af indsatsen.