Dana Cup Academy: 18 piger starter efter sommerferien

0
919

Dana Cup Academy: klar til en ny sæson med fokus på uddannelse og fodbold

Dana Cup Academy står på tærsklen til en ny sæson, hvor vi igen kombinerer uddannelse og fodbold på bedste vis. Vores program henvender sig til piger, der går i folkeskole, gymnasie eller HF, og vi er stolte over at byde velkommen til 18 piger efter sommerferien.

 

Velkommen til nye beboere

Efter sommerferien vil 18 piger flytte ind på Dana Cup Academy. De yngste piger starter i 9. klasse på Muldbjergskolen, mens de ældre er fordelt på alle tre gymnasieårgange. Alle vil få mulighed for at balancere deres uddannelse med deres passion for fodbold.

Skræddersyet hverdag

Dana Cup Academy er for dig, der ønsker at kombinere uddannelse og fodbold. På vores akademi er din hverdag skræddersyet, så du kan fokusere fuldt ud på din fodboldkarriere i Fortuna Hjørring. Med støtte fra vores stærke team af ledere og trænere samt gode uddannelsessteder i Hjørring by, er du sikret optimale betingelser for både din uddannelse og din sport.

Forberedelserne er i gang

Forberedelserne til den nye sæson er allerede i fuld gang. Nye navneskilte opsættes ved hvert værelse. Køkkenet har også modtaget pigernes ønsker til aftensmad på deres fødselsdage, så hver eneste fejring bliver helt speciel.

Kost og logi

Vores akademi har tre dygtige kokke ansat, der hver dag sørger for lækre og næringsrige måltider til morgen, middag og aften. Maden er nøje tilpasset dine træninger og kampe, så du altid har mulighed for varm mad. Derudover er du omgivet af et team af specialister, der står klar til at hjælpe dig med at optimere din præstation på banen.

Livet efter akademiet

Udover fokus på uddannelse og fodbold, sørger vi også for at klæde pigerne godt på til et liv efter akademiet. Flere tidligere beboere spiller nu i store klubber som Everton, Liverpool og Eintracht Frankfurt, og de nyder godt af den selvstændighed og de færdigheder, de har opnået her. “Life-skills” er en stor del af vores program, hvor pigerne lærer at klare sig selv, vaske tøj, gøre rent og meget mere. Vi arrangerer også sociale aktiviteter som spa-ophold, sushi-lavning og escaperooms for at styrke fællesskabet og skabe gode minder.

Mangfoldighed og sammenhold

Vi har piger, der kommer fra Sjælland, Fyn og alle kroge af Jylland. I år har vi også fornøjelsen af at byde en spiller fra Færøerne velkommen. Denne mangfoldighed styrker sammenholdet og gør Dana Cup Academy til et fantastisk sted at være.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om Dana Cup Academy? Så er du velkommen til at kontakte:

Mathias Bengtsson
Tlf: 28571912
Email: mathiasb@fortunahjorring.dk

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en ny og spændende sæson på Dana Cup Academy, hvor uddannelse og fodbold går hånd i hånd.