Ungdomslandsholdsspiller skriver kontrakt med FC Midtjylland

0
641
Andrea Thierry og sportschefen Anders Madsen. Foto: FC Midtjylland

16-årige Andrea Thierry skifter fra Kolding IF til FC Midtjylland Kvindefodbold. Hun har spillet 10 ungdomslandskampe

11 mål i U16-ligaen i den forgangne sæson og 10 kampe på U16-landsholdet. Tallene taler sit eget tydelige sprog: 16-årige Andrea Thierry er et stort offensivt talent. Det har de også spottet i FC Midtjylland, som pr. 1. juli har søsat et ambitiøst kvindefodboldprojekt, og nu har midtjyderne skrevet kontrakt med Andrea, som skifter fra Kolding IF.

“Vi er stolte over, at Andrea ser FCM Kvindefodbold som det rigtige sted for hende at fortsætte sin udvikling. Andrea er et toptalent i årgang 2008, der har enormt gode fysiske forudsætninger for en stor karriere, og hun passer med sin gode teknik og direkte spillestil perfekt til det, som vi vil i FCM,” fastslår sportschef Anders Madsen.

“Andrea er et toptalent i årgang 2008, der har enormt gode fysiske forudsætninger for en stor karriere”

Andrea Thierry skal gå på Sportstar College, som samarbejder med FC Midtjylland. Her skal hun udvikle sig endnu mere og blive en del af en i forvejen ung trup, skriver fcm.dk.

“Andrea skal matches i de træningsmiljøer, som understøtter hendes udviklingsplan, og vi tror på, at Andrea kan indfri sit store potentiale hos os og blive en offensiv gevinst for FCM Kvindefodbold, fastslår Anders Madsen.

Andrea selv har en klar plan med sin fodboldkarriere:

“For mig er det klart drømmen, at jeg skal gå hele vejen og komme til at kunne leve af fodbolden. Jeg vil gerne være professionel, så jeg kan gøre, det jeg elsker hver dag,” siger hun til klubbens hjemmeside.

LÆS OGSÅ:

FC Midtjylland henter spiller med erfaring fra kvindeligaen

FC Midtjylland klar til kvindefodbold: De første ni kontrakter på plads

FC Midtjylland skriver kontrakt med yderligere seks spillere